Izvor: 011vodič.com, 03.Feb.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde će Ceca provesti dan zaljubljenih?

Folk zvezda otkriva da za nekoliko dana planira put na tajanstvenu destinaciju.Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je pred kamerama emisije Ekskluziv kako nakon radne godine koja je sada već iza nje odputuje na odmor. Kako je u emisiji navela planira da za nekoliko dana krene na tajnstvenu lokaciju, ali nije želela da otkrije o kom mestu je reč.
Pored toga, Ceca je na svom Fejsbuk profilu rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da svi njeni fanovi mogu da očekuju lepe poslovne vesti:

-U mojim planovima i zeljama, februar je mesec za odmor ali i za lepe poslovne vesti. Uskoro cete znati o cemu je rec.- objavljeno na Cecinom profilu.
Spekulisalo se da će Ražnatovićeva na tržište izbaciti svoj parfem, ali je to Ceca demantovala i navela da svi treba da budu strpljivi i sačekaju da vide o čemu je zapravo reč.

The post Gde će Ceca provesti dan zaljubljenih? appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.