Gabrijela konačno progovorila o krahu veze sa Milanom

Izvor: Svet, 22.Jun.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabrijela konačno progovorila o krahu veze sa Milanom

Gabrijela Pejčev snima novu pesmu, o čemu je govorila u jednoj emisiji, ali se osvrnula i na nedavni raskid sa Milanom Marinkovićem , bratom od ujaka Svetlane Cece Ražnatović.
Pevačica je pred kamerama otkrila zbog čega su zapravo njih dvoje odlučili da stave tačku na svoju ljubav.
“Pročitala sam da su pojedine koleginice i druge devojke razlog našeg raskida, a to uopšte nije tačno. Jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije išlo, razgovarali smo o tome i rastali se najmirnije moguće”, rekla je Pejčev.
“Videla sam i da se pisalo da me je negativno komntarisao u javnosti, u šta ne verujem. Neću ga ni ja negativno komentarisati, jer tako nikada nisam pričala o ljudima sa kojima sam bila. On je fin i normalan dečko, tako da sa kim god da je i šta god da radi, podržaću ga kao prijatelj“, završila je Gabi.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gabrijela konačno progovorila o krahu veze sa Milanom

Izvor: Scandal.rs, 22.Jun.2016

Gabrijela Pejčev snima novu pesmu, o čemu je govorila u jednoj emisiji, ali se osvrnula i na nedavni raskid sa Milanom Marinkovićem , bratom od ujaka Svetlane Cece Ražnatović...Pevačica je pred kamerama otkrila zbog čega su zapravo njih dvoje odlučili da stave tačku na svoju ljubav...“Pročitala...

Nastavak na Scandal.rs...

Gabrijela Pejčev progovorila o raskidu sa Cecinim bratom!

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2016

Mlada pevačica, Gabrijela Pejčev, našla se u centru medijske pažnje kada se saznalo da je u vezi sa Milanom Marinkovićem, koji je inače brat od ujaka Cece Ražnatović. Međutim, njih dvoje su nedavno raskinuli, a pevačica je otkrila razloge za to...Pinkova zvezda, Gabrijela Pejčev, proslavila...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.