Ekskluzivni paparazzo u novom broju SVETA: Kako je Ceca pobegla od Karleuše na aerodromu!

Izvor: Svet, 17.Apr.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni paparazzo u novom broju SVETA: Kako je Ceca pobegla od Karleuše na aerodromu!

Nakon više od pet godina, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović našle su se na istom mestu u isto vreme. Najveće estradne suparnice u nedelju po podne sletele su na surčinski aerodrom – Ceca iz Austrije, Jelena iz Švajcarske, i to u razmaku od deset minuta. Krajičkom oka spazile su jedna drugu dok su čekale svoje kofere. Ceca se šokirala što vidi JK, a još više se iznervirala jer je znala da je vikendom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << aerodrom pun paparaca i novinara koji će od ovoga napraviti spektakl.
Čim su joj stigli koferi, Ceca je naredila svojim saradnicima da je brzo sprovedu do automobila kako se slučajno ne bi desilo da ona i Jelena u isto vreme izađu iz aerodromske zgrade.
CELU PRIČU I SVE FOTKE SUSRETA GODINE POTRAŽITE SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!!!
Dragan D. Kecmannikola tomić
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.