EMOCIJE PRŠTE: Nisu skidali ruke jedno sa drugog kada je Adil zapevao OVU pesmu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOCIJE PRŠTE: Nisu skidali ruke jedno sa drugog kada je Adil zapevao OVU pesmu! (VIDEO)

Neprevaziđeni Maskutović!

Srbija je u nedelju budno pratila svadbu sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića koji je juče rekao sudbonosno da svojoj izabranici Bogdani Rodić.

Sve je odisalo luksuzom, a porodica Ražnatović se potrudila da i najsitnijim detaljima oduševi goste, a mladencima ovaj dan učini još lepšim.

Sala je bila puna Cecinih kolega koji su se vrlo rado latili mikrofona i zapevali svoje najveće hitove, uz koje su zaljubljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golupčići plesali i razmenjivali poljupce.

Adil Maskutović bio je jedan od njih.

Kada je pevač zapevao jedan od svojih najvećih hitova "Ne mogu bez tebe" svi prisutni su su počeli da se njišu, a Veljko i Bogdana nisu ispuštali jedno drugo iz ruku.

Emocija je i više nego očigledna, a njihova ljubav je i više nego jaka.

Pogledajte kako je ovaj emotivni trenutak izgledao.

Jedan je Adil! Bogdana i Veljko pic.twitter.com/fa55LbXUPU

— FikoR (@FikoR87) November 26, 2019

Koliko emocija u jednoj pesmi... Bogdana i Veljko! pic.twitter.com/gXHhn26XH9

— FikoR (@FikoR87) November 26, 2019

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.