Država plaća Cecinu narukvicu  5.000 eura

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država plaća Cecinu "narukvicu" 5.000 eura

Ceca jeste navikla na skupoceni nakit pa i narukvice. Ova koju će nostiti osam meseci nije od dijamanta niti plemenitih metala, ali je takođe skupocena. "Spravica" košta 5.000 eura.

Elaktronska narukvica koju će Ceca nositi narednih osam meseci košta 5.000 eura. "Spravica" koju će pevačica nositi oko noge vodootporna je i komforna.

- Odašiljač >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na zglob pričvršćuje stručnjak koji daje i detaljna uputstva o tome kako uređaj funkcioniše. Narukvica može da se koristi ako je presudom izrečena kazna do godinu dana zatvora - objašnjava za "Novosti" sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu Snežana Ivković.

Indira ipak snima pesmu koju je ustupila Ceci

Brena odložila izdavanje albuma zbog Cece?

Ceca snimila CD!

"ŠTETA ZA MENE"

Portal Svet objavio je deo teksta nove Cecine pesme naziva „Šteta za mene“: Evo odbijam da budem prva, na toj počasti zbogom i hvala, jer tu mrvu sebe ja bih sebi dala...

Kompozitor Mili rekao je da je u pitanju jak biografski tekst i sjajna melodija, koju je Ceca maestralno otpevala.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.