Dino Merlin uskoro u Srbiji

Izvor: Poznati.info, 04.Sep.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin uskoro u Srbiji


Ovih dana se u medijima puno piše o nastupu Dina Merlina u budvanskoj diskoteci 'Top Hill', pošto je za ovaj nastup popularni pevač inkasirao ni manje ni više nego 40.000 evra. Pored Cece Ražnatović, Dino Merlin je postao najplaćeniji pevač koji je nastupao na Crnogorskom primorju ove godine.
Dino Merlin je nekoliko puta za medije govorio 'kako još uvek nije vreme za nastup u Srbiji'. A ove godine je čak trebao da nastupi na trgu u Kragujevcu za dan grada, a suma koju bi dobio za nastup je čak 50.000 evra! Naravno Dino je to ponovo odbio kao i kod prethodnih pokušaja organizatora da ga dovedu u Beograd.
Kako saznajemo iz izvora bliskih organizaciji, ovoga puta Dinu je ponuđena čak duplo veća...

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.