Da li bi Ceca danas ponovila ove reči? (Video)

Izvor: Dzungla.org, 22.Avg.2012, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li bi Ceca danas ponovila ove reči? (Video)

Tada ni blizu uspešna kao danas folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović jednu stariju koleginicu je nazvala večnom kraljicom

–Imam tu čast da najavim pravu kraljicu folka i večnu kraljicu – Lepu Brenu, ovim rečima je pre 18 godina folk pevačica Ceca Ražnatović najavila najveću muzičku zvezdu na prostorima bivše Jugoslavije.
Međutim, dosta se promenilo od 1994. i tadašnje emisije „Folk >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << metar“. Nakon koncerata na „Marakani“ i na Ušću i izuzetno uspešnih albuma nakon tog trenutka, i Ceca ima osnova da pretenduje na presto „kraljice folka“.

Danas i jedna i druga imaju rekorde na koncertima koje mnoge koleginice mogu samo da sanjaju. Nakon objavljenih poslednjih albuma ovih folk diva, otvorila se priča rivalstva između Brene i Cece i čiji album je bolje prošao kod publike.
Zato se postavlja pitanje, da li bi Ceca danas, ako bi bila takva prilika, na isti način najavila Brenu, i da li bi je i danas nazvala „večnom kraljicom“?
Pogledajte kako su pre 18 godina izgledali nastupi ove dve pevačice na istom mestu


(Izvor: Puls)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.