DOTERANA: Anastasija Ražnatović spremna za izlazak

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOTERANA: Anastasija Ražnatović spremna za izlazak

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija objavila je na svoj Fejsbuk profil fotografiju kojom je pokazala odevnu kombinaciju za izlaske

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, svakodnevno koristi svoje profile na društvenim mrežama i baš poput svih tinejdžerki najviše voli da postavlja svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama.

Pre izlaska u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grad ove subote je objavila na svoj Fejsbuk profil fotografiju kojom je pokazala svoj stajling, te su tako njeni pratioci mogli da vide kako joj stoji crna haljinica i bundica, a svoju odevnu kombinaciju je upotpunila torbom marke "Chanel".

Naravno, u komentarima su se nizali komplimenti kako je lepa i liči na svoju majku, ali isto tako se pokrenula rasprava i oko vrednosti stvari na njoj.

Mlada Anastasija u više navrata pokazala je da ima talenat za muziku na mamu, ali kako odrasta i likom sve više podseća na nju iz tinejdžerskih dana, pa je tako nedavno postavila fotografiju na kojoj neodoljivo podseća na mamu.

Anastasija je u ponedeljak poželila dobro jutro svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk sa veoma atraktivnom fotografijom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOTERANA-Anastasija-Raznatovic-spremna-za-izlazak

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2014

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija objavila je na svoj Fejsbuk profil fotografiju kojom je pokazala odevnu kombinaciju za izlaske

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.