Bubamara: Bolja od Cece i Brene zajedno?!

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bubamara: Bolja od Cece i Brene zajedno?!

Dara Bumamara je izjavila kako je njena pesma slušanija od Cecine i Brenine nove pesme zajedno.

Novosađanka tvrdi da je njena pesma popularnija zato što je imala bolju reklamu od koleginica.

Pevačica Dara Bubamara tvrdi da je njena pesma „Galama“ na internetu više puta preslušana od „Štete za mene“ Cece Ražnatović i „Metka s posvetom“ Lepe Brene - zajedno!

Dara Bubamara u spotu sa 100 statista

Dara Bubamara: Boki 13 je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << greška prirode!

Dara Bubamara kao pankerka

- Čula sam da je moja pesma slušanija! Valjda zbog toga što sam je premijerno otpevala u emisiji „Ami Dži šou“, koja ima veliku gledanost, i rekla ljudima da mogu odmah da je čuju i na internetu, a one nisu imale takvu vrstu promocije. Cecinu pesmu sam čula i sviđa mi se njen glas, a Breninu još nisam. Ne bih se poredila s njima, jer ih poštujem.

Estradno nebo je veliko i ne vidim razloga za toliko sujete - rekla je Dara za Kurir.

Dobro Darice, pa normalno je da sebe voliš najviše! Potukla si konkurenciju, pošteno! A vi dragi moji, ne verujte Dari, nego preslušajte sve nove pesme ovih naših estradnih zvezda, pa izaberite onu najbolju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dada Bubamara ne pati od lažne skromnosti: Bolja sam od Cece i Brene zajedno!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2011

Pevačica Dara Bubamara tvrdi da je njena pesma „Galama“ na internetu više puta preslušana od „Štete za mene“ Cece Ražnatović i „Metka s posvetom“ Lepe Brene - zajedno! - Čula sam da je moja pesma slušanija! Valjda zbog toga što sam je premijerno otpevala u emisiji „Ami Dži šou“,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.