Cvele se teši sa crnogorkom

Izvor: S media, 23.Mar.2010, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvele se teši sa crnogorkom

Novosadski maneken Vladimir Cvetković Cvele, kojeg je folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović ostavila pre dve nedelje, izgleda da nije dugo tugovao u samoći.

Naime, u subotu uveče, u hotelu „Splendid“ u Bečićima u Crnoj Gori, Cvele je po završetku revije „Pal Zileri“ uhvaćen u nežnom zagrljaju sa tamnokosom lepoticom od koje se nije odvajao cele večeri, a za koju smo jedino saznali da se zove Jelena Kirović i da njena porodica spada među bogatije u Crnoj Gori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Do Cveletovog komentara nismo uspeli da dođemo, ali je zato lepa Crnogorka na svom „fejsbuk“ profilu postavila zajedničke fotografije, a na zadirkivanje prijatelja zbog novog dečka odgovarala je zagonetnim osmesima.

Inače, uprkos Cecinom i Cveletovom ćutanju, u poslednje vreme mogu se čuti nepotvrđene informacije da je razlog za raskid ovog para finansijske prirode. Naime, prema rečima izvora bliskog bivšem paru, ležerne trenutke odmora na Kipru maneken je iskoristio da se požali Ceci kako zbog njihove veze svi njegovi poslovi stagniraju i da primeti da zbog toga što je svuda prati u stopu ostaje bez para. Posle samo nekoliko razmenjenih rečenica na ovu temu stiglo je i do konkretnog pitanja - Cvele je rekao Ceci kako bi se osećao opuštenije kada bi ona sa 300.000 evra pomogla njegov biznis!?

Ceca je šmekerski prešla preko ovog pitanja, ali je usledilo njihovo odaljavanje, pa su posle samo nekoliko dana raskinuli, da bi se odmah potom folk diva sa sestrom Lidijom vratila u svoju vilu na Kipru da odahne i od bivšeg dečka i od pritiska medija. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.