Ćira vratio Jecu na muzičku scenu (Video)

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćira vratio Jecu na muzičku scenu (Video)

Da li se sećate devojčice koju su 2002 svi upoređivali sa Cecom Ražnatović? Jelena Krsmanović, poznatija kao Jeca, skrenula je pažnju na sebe drugim albumom i megahitom “Leptir”, već je postala tinejdžerska zvezda, a onda je nestala.

Ona je na estradu kročila kao 18-godišnjakinja i važila je za ubedljivo najpopularniju pevačicu Republike Srpske.

Kolege i kritičari već su Jecu nazvali “novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Cecom”. Izdala je album za Grand, tada najjaču izdavačku kuću. Izvrtela je CD, a onda nestala bez traga, iako su mnogi polagali velike nade u nju. Nije je bilo jedanaest godin, a onda je pre nekoliko meseci rešila da se vrati na estradu. Ponovo je zablistala na Grandovoj sceni, ovoga puta mnogo sigurnija i zrelija nego prvog puta.

Ona je zajedno sa kolegom Ćirom snimila pesmu ”Sele” i zajedno su je izveli u emisiji Grand Show. Singl je vrcav i pun ritma, a njih dvoje prepuni energije. Publika je odlično reagovala na Jecin povratak na scenu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.