Cecu napustio šef obezbeđenja

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecu napustio šef obezbeđenja

Da je u Srbiji kriza sa radnim mestima i da je sve više otkaza, pokazala nam je i najpoznatija zatvorenica u Srbiji Svetlana Ceca Ražnatović, koja je, kako piše beogradski “Alo!“, zbog kućnog zatvora u kome se trenutno nalazi ostala bez svoje “desne ruke“- čoveka koji ju je godinama pratio u stopu!

Naime, Cecinog šefa obezbeđenja već neko vreme moguće je videti kako radi na jednom poznatom beogradskom splavu, gde se stara o bezbednosti gostiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Otkako je Ceca u junu zatvorena, čovek koga i na ulici prepoznaju kao njenog telohranitelja više ne radi za Ražnatovićevu. Na početku odsluženja njene kazne čuo sam da je šef njenog obezbeđenja dobio novi zadatak, a to je da čuva njenog sina Veljka, ali to nije funkcionisalo baš najbolje. On je navikao da bude uz Cecu, sa kojom ima odličnu komunikaciju, pa je odlučio da je najbolje da nađe novi posao - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da će do isteka Svetlanine zatvorske kazne njen telohranitelj odlučiti da li će se vratiti na staro radno mesto.

- Verujem da će se on u februaru dogovoriti sa Cecom da li će opet biti na staroj poziciji šefa njenih telohranitelja, a do tada će raditi na splavu kao obezbeđenje. Za sada mu je dobro novo radno mesto, jer nema toliko opterećenje - dođe uveče, odradi nekoliko sati i ide nazad kući, dok je tokom dugogodišnjeg rada za Svetlanu njegov posao trajao maltene danonoćno - zaključio je izvor lista “Alo!“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.