Cecina ćerka rešila da se osamostali: Anastasija napustila vilu na Dedinju, živi sa drugaricama?

Izvor: Svet, 13.Avg.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecina ćerka rešila da se osamostali: Anastasija napustila vilu na Dedinju, živi sa drugaricama?

Naslednica folk dive Svetlane Cece Ražnatović – Anastasija promenila život nakon punoletstva: preselila se kod najbolje drugarice, planira da pokrene biznis i da se uda.
I dok je Veljko sa Cecom išao na njen nastup u Budvu, a bio je i u Guči s mamom, Anastasija se odavno nije pojavila u javnosti sa majkom, a izgleda da je razlog vrlo jednostavan: naslednica folk žive počela je samostalan život!
Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pevačici, Anastasija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ražnatović već dva meseca živi kod najbolje drugarice Isidore.
Cecina ćerka se sa Isidorom i njenom sestrom druži od detinjstva, nerazdvojne su. Sad su zajedno bile u Budvi na letovanju. Njih dve imaju svoj stan, žive bez roditelja i upravo su one nagovorile Anastasiju da pređe kod njih. Ona je maltene odmah pristala i preselila se. Kući kod mame ide skoro svakodnevno, bude nekoliko sati, ali više ne spava u vili na Dedinju”, tvrdi sagovornik.
Prema njegovim rečima, ovo je bio očekivan korak mlade Ražnatovićke.
Anastasija planira da uskoro pokrene privatni biznis. Koliko znam, to će biti nešto u vezi s modom“, kaže izvor.
Donedavno se šuškalo i o Anastasijinom venčanju. I Svetlana Ražnatović je između redova nagovestila da bi njena ćerka uskoro mogla postati gospođa.
Mlada je još za udaju, ali ako je to ispunjava i čini srećnom, neka to i uradi“, rekla je Ceca za Star.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cecina ćerka rešila da se osamostali: Anastasija napustila vilu na Dedinju, živi sa drugaricama?

Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2016

Naslednica folk dive Svetlane Cece Ražnatović – Anastasija promenila život nakon punoletstva: preselila se kod najbolje drugarice, planira da pokrene biznis i da se uda...I dok je Veljko sa Cecom išao na njen nastup u Budvu, a bio je i u Guči s mamom, Anastasija se odavno nije pojavila u javnosti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.