Ceci zabranjuju da peva u Hrvatskoj!?

Izvor: S media, 28.Jan.2011, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceci zabranjuju da peva u Hrvatskoj!?

Hrvatska policija neće dozvoliti nastup srpske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, jer ga smatra visokorizičnim. To znači da će, kako nezvanično saznaje hrvatski Jutarnji list, zbog rizičnosti nastupa koji su Cecini menadžeri najavili za jun na stadionu Maksimir, odbiti da izda radnu dozvolu koja je stranim državljanima neophodna za nastup u Hrvatskoj.

- Dok god ne budemo doneli konačnu odluku, bila ona pozitivna ili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << negativna, besmisleno je bilo šta komentarisati - kaže za S media portal Sreten Radović, PR menadžer Cece Ražnatović.

Jutarnji list je preneo i da je "neprihvatanje nastupa Arkanove udovice ujedinilo političke oponente - desničarsku Hrvatsku stranku prava (HSP) i Socijaldemokratsku partiju (SDP)".

U gradskoj upravi, koja je vlasnik stadiona, kažu da se koncertu neće suprotstaviti ali ukoliko MUP izda dozvolu za održavanje.

"Ako situacija bude išla u smeru da će se koncert održati, organizovaćemo se i iskazati protivljenje. Hoće li to biti protest ili nešto drugo, još ćemo se dogovoriti", rekao je Daniel Srb, šef HSP-a.

"Ni po koju cenu nećemo dopustiti da održi koncert u Zagrebu niti bilo gde u Hrvatskoj", najavila je Slavica Hruškar, šefica Nezavisnih dragovoljaca hrvatskih (NDH).

Srpska folk zvezda je nedavno dobila ponudu da u junu ove godine održi koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir za oko 60 hiljada ljudi. Kako je izjavila za S media portal "rado bi nastupila u Hrvatskoj, jer ima mnogobrojnu publiku koja jedva čeka da dođe na njen koncert"

"O detaljima ponude koju je menadžmen Cece Ražnatović dobio za održavanje koncerta u Hrvatskoj nije još moguće pričati jer još nismo postigli nikakav dogovor", navodi se u saopštenju pevačicine PR službe. "Ponuda je primamljiva, ali moramo da budemo sigurni da će to biti koncert koji bi po svim standardima omogućio uživanje i odličan provod za publiku u Zagrebu".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.