Ceca zapalila Švajcarsku (Video)

Izvor: Dzungla.org, 08.Apr.2012, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca zapalila Švajcarsku (Video)

Najveća srpska folk zvezda doputovala je u kasnim večernjim satima u Cirih, a potom se sa aerodroma odmah uputila u hotel
Nakon spektakularnih koncerata u Ljubljani proteklog vikenda, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nastavila je svoju turneju ”Ljubav živi” u Švajcarskoj! Najveća srpska folk zvezda doputovala je u kasnim večernjim satima u Cirih, a potom se sa aerodroma odmah uputila u hotel.
Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je uspela da se, između brojnih obaveza oko koncerta, javi svojim obožavaocima putem društvene mreže Twitter, budući da je poznato da sa njima voli da komunicira i na ovaj način.
- Stigla! Pozdrav iz Ciriha! Spremite se za večerašnji koncert, pevaćemo bez prestanka - najavila je Ceca svoj prvi nastup na turneji u Švajcarskoj. Zvezda je potom uputila tvit sledeće sadržine: - - -Prelep doček na aerodromu - da bi potom svojim fanovima postavila i fotografiju Ciriha.
“Krenula iz hotela! Nadam se da ste spremni za sjajan koncert”
Za nastup folk dive se tražila karta više, pa je “Face” bio nedovoljan da primi sve obožavaoce folk dive. Gromoglasan aplauz i skandiranje dočekali su Cecu, koja je blistala u mini haljini bele boje i vrtoglavim štiklama.
Nakon gostovanja u Švajcarskoj, folk diva se vraća u Beograd, a potom je 20 i 21. aprila očekuju nastupi u Beču.

(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.