Ceca za Nadlanu.com kaže Alo budalo!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Okt.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca za Nadlanu.com kaže "Alo budalo"!

Na promociji novog CD-a Ace Lukasa" Stil Života" Ceca je kao i obično zasenila sve prisutne. Od trenutka kada je kročila u "Vilu Jelena" novinari i svi ostali Acini gosti nisu joj dali mira.

Svako je hteo da se fotografiše sa njom, uzme izjavu, proveri izbliza da li ima dobrog fotografa ili stvarno izgleda toliko dobro ( verujte nam na reč, izgleda) ... jer ipak je to " >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ceca nacionale"! Nadlanu je uspeo da joj postavi nekoliko pitanja: Koja pesma sa Acinog novog CD-a vam se najviše dopada?Ja volim sve Acine pesme, ali bih sa najnovijeg CD-a izdvojila pesmu Alo Budalo Da li ćete možda snimiti još jedan duet sa Acom?Imamo iza nas jedan jako uspešan duet (CRNI SNEG ) i za sada nemamo novi u planu.Priča se da Veljko jedva čeka da se vrati u Beograd ?Znam da jedva čeka da se vrati, ali ide u školu i mora da shvati da u životu mora nešto da žrtvuje. Doćiće u Beograd za praznike.Gde ćete uskoro nastupati?- Očekuju me nastupi u Cirihu, Beču i ostalim gradovima Evrope. Početkom decembra putujem u Australiju, gde ću ostati dve nedelje.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.