Izvor: Scandal.rs, 03.Mar.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca varala dečka s bratom folk zvezde!

Učesnica „FarmeCeca Jovanović varala je dečka s Milanom Marinkovićem, bratom folk zvezde Cece Ražnatović.

Iako je u vezi sa članom grupe In Vivo Igorom Maljukanovićem, bivša „modelsica“ započela je šemu s Milanom krajem decembra prošle godine.

S njim je i izlazila po beogradskim noćnim klubovima, o čemu svedoči njihova zajednička fotografija, koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Marinković postavio na Instagram.

“Upoznali su se na izboru za mis Balkana, čije je organizator Mis Svetlana. Jovanovićeva je bila jedna od kandidatkinja. Cecin brat bio je u publici i odmah je bacio oko na nju. Tad su razmenili brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli da izlaze. Često su viđani zajedno u gradu, a najčešće su obilazili kafane u Skadarliji, gde su uživali uz tamburaše”, priča izvor.

Dodaje da se Jovanovićeva dečku pravdala da joj je Milan samo poznanik!

“Igor joj je slepo verovao da mu je verna. Ona je zbog velike ljubavi prema njemu čak i prekinula kontakt s roditeljima, jer nisu podržavali tu vezu, ali je na kraju ipak pala na Marinkovićev šarm. Međutim, nije želela da zbog njega raskida dugu vezu. S druge strane, Cecin brat Milan poznat je kao veliki zavodnik i brzo je izgustirao „modelsicu“ i posle mesec i po objasnio joj je da bi voleo da ostanu samo prijatelji. Njihov raskid nije bio buran jer ona ipak ima dečka “, zaključuje izvor.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.