Ceca u peni!

Izvor: Press, 26.Avg.2010, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca u peni!

Folk diva Ceca Ražnatović rezervisala je VIP ložu u „Areni", gde će se 28. avgusta održati najveći evropski festival pene „Amstel belgrejd foam fest". Ceca ne krije da privatno sluša haus muziku i da često ide na prestoničke haus žurke.- Obožavam haus i događaje sa tom vrstom muzike, a nije isključeno ni skakanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u penu - rekla je Ceca kroz osmeh.
U „Areni" će prisutne zabavljati planetarno popularni di-džejevi Sebastijan Ingroso, Aksvel i Stereo Palma. Oprema koja će biti instalirana u „Areni" stigla je u Srbiju juče u više od 20 šlepera. Pena će iz 30-ak topova i penopada poteći u dva sata posle ponoći, a žurka će trajati do osam ujutru. Ostalo je još malo karata po ceni od 2.000 dinara.  

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.