Ceca snima novi album

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 06.Sep.2010, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca snima novi album

Iako još nije prikupila sve pesme i ušla u studio, najveća srpska estradna diva Svetlana - Ceca Ražnatović odabrala je naslovnu pesmu svog novog albuma koji će, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, nositi naziv „Ide to s godinama“. Ovu odluku Ceca je donela pre sedam dana kada je dobila pesmu koju su radili Goran Ratković Rale i Marina Tucaković, i pošto je odmah u tekstu prepoznala brojne autobiografske trenutke, iste večeri odlučila je da po njoj nazove ceo album.
- Ne mogu da verujem da ste uspeli to da saznate!
Pa kako kada sam je pre nekoliko dana tek odabrala? (smeh) Ali svaka čast na istraživačkom poslu koji ste odradili! Tačno je da će se album, ako ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, zvati ''Ide to s godinama“. U tu pesmu sam se odmah zaljubila, tako da je bilo logično da dam naziv albumu po njoj, jer je kao pisana za mene. Oduševila sam se! Odabrala sam još dve pesme koje su takođe radili Rale i Marina, a zovu se „Kiša“...
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.