Ceca sa robije ide u Cirih

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca sa robije ide u Cirih

Svetlana Ražnatović će samo dva dana po isteku kućnog pritvora nastupiti na otvaranju diskoteke "Bangkok" u Švajcarskoj za honorar od 35.000 evra.

Čim skine narukvicu, Ceca pali u Švajcarsku! Svetlana Ražnatović nastupiće na otvaranju diskoteke "Bangkok" u Cirihu 24. februara, samo dva dana po isteku kućnog pritvora, piše "Kurir"!

Izvor "Kurira" blizak Ceci kaže da bi ona za povratnički nastup trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da dobije honorar od čak 35.000 evra. Viktor Stanevski, jedan od vlasnika diskoteke u kojoj će Ceca zapevati prvi put posle osmomesečne kazne, potvrdio je cecin nastup, ali nije želeo da priča o finansijskom delu ugovora.

"Tačno je da smo u završnoj fazi pregovora sa Cecinim menadžmentom, a više podataka o samom koncertu biće vam dostupno kad potpišemo ugovor", kaže Stanevski.

Inače, za Cecine nastupe koji će biti održani posle isteka pritvora vlada ogromno interesovanje. "Plan je da Ceca povratak na scenu započne koncertima u Zapadnoj Evropi i Skandinaviji. U razmatranju su i nastupi u Jugoistočnoj Evropi. Na kraju sledi veliki beogradski koncert, koji armija njenih fanova nestrpljivo čeka, ali se još ne zna datum. Kako sad stoje stvari, taj koncert će biti na Marakani", tvrdi sagovornik "Kurira" i dodaje da Ceca ima u planu i veliku američku turneju, ali i reprizu australijske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.