DANAS U KURIRU: Vaskrs kod Cece, Noleta, Zorane Mihajlović

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS U KURIRU: Vaskrs kod Cece, Noleta, Zorane Mihajlović

Željko mi nedostaje i to nema veze samo sa praznicima. Očekujem da snajka i zet budu na uskršnjem ručku, biće mi drago da ovaj dan provedemo zajedno. Prvo ću ići na liturgiju, pričestiti se, a onda sledi gozba, kaže Ceca

BEOGRAD - Proširenje familije. Svetlana Ražnatović najveći hrišćanski praznik proslaviće u krugu porodice, a ove godine će se za porodičnom trpezom naći i Maša i Kostadin Terzić, devojka i dečko njenog sina Veljka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ćerke Anastasije. Praznik će proslaviti po svim običajima, od odlaska u crkvu do svečanog ručka.

Kako će i s kim će najveća zvezda srpske estrade proslaviti Uskrs, šta će se tada naći na njenoj trpezi i s kim bi volela da podeli radost, pročitajte u štampanom izdanju prazničnog dvobroja Kurira za subotu i nedelju 19-20. aprila.

Takođe u vašim omiljenim dnevnim novinama Kurir u mnoštvu interesantnih tekstova možete da pročitate i sledeće:

NOLE ZA KURIR: Braća i ja vodimo ljutu borbu za najjače jaje!

IVAN IVANOVIĆ: Noletov reket, dres Intera i sliku Milene Dravić čuvam u sefu banke

POLITIČKO TUCANJE: Saša Antić razbio Šuleta

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Sin me uvek pobedi u ukrašavanju jaja!

zoom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VASKRS KOD CECE: Želim da mi deca rastu uz čoveka koga volim!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014

Veselje Svetlana Ražnatović na najveći hrišćanski praznik u svom domu će ugostiti Veljkovu devojku Mašu i Anastasijinog dečka Kostadina..Proširenje familije...Svetlana Ražnatović najveći hrišćanski praznik proslaviće u krugu porodice, a ove godine će se za porodičnom trpezom naći i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.