Ceca pomaže Isidori u borbi za život!

Izvor: Prva.rs, 07.Okt.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca pomaže Isidori u borbi za život!

Kako piše „Alo“, Ceca je pozvala Isidoru i njenu ćerku Vilu na kafu i tada je spisateljici ponudila novac za lečenje u jednoj od najboljih klinika u Londonu. Svoju zamisao pevačica je odmah sprovela u delo i Bjelica je već uveliko pod nadzorom najboljeg tima stručnjaka u Engleskoj.
Nakon što je nekoliko meseci provela u Švajcarskoj, gde zbog finansijske nemoći nije mogla da primi celokupnu terapiju, Isidora >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se vratila u Srbiju, gde je Ceca preuzela stvar u svoje ruke kako bi ovu bitku vodile zajedno jer je tako lakše.
Njih dve ne žele da pričaju o novcu, već o čvrstom prijateljstvu koje traje godinama.
- Isidora je moj dugogodišnji prijatelj. Kada mi je bilo najteže, ona je bila uz mene. Sada, kada je njoj teško, naravno da ću i ja biti uz nju. Podržaću je i u dobru i u zlu - kaže Ceca, koja je uverena da spisateljica ima dovoljno želje i nade da će ovog puta dobiti rat sa opakom bolešću.
To što joj se u ovom trenutku našla i nesebično joj pomogla, Isidora Ceci nikada neće zaboraviti.
- Prijatelj je osoba koja je uz tebe i kad ti je najteže. Pravi prijatelji se poznaju u muci, kaže Bjelica.
Njih dve su se rastale uz osmeh i želju da takvih okupljanja bude još mnogo.
Isidora je u maju ove godine primila vest da su joj rezultati tumor markera loši, te da će ponovo morati da bije bitku za život. Tačnije, nakon što je izvadila jajnike, matericu i trbušnu maramicu, kancer se vratio treći put.
Isidora je nekoliko dana provela u Švajcarskoj, a tada joj je pomogao Vlado Georgiev, koji je održao koncert u Beogradu i tako sakupio novac za spisateljicu.
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.