Ceca peva u Istočnom Sarajevu!

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca peva u Istočnom Sarajevu!

SRPSKA folk zvezda Ceca Ražnatović održaće koncert 30. avgusta u Istočnom Sarajevu, na stadionu Slavije u Lukavici. Biće to njen prvi nastup u ovom delu Bosne i Hercegovine posle rata. O tome da će najpopularnija balkanska pevačica nastupiti u Istočnom Sarajevu ili njegovoj okolini, šuška se već godinama, ali sve je ostalo na spekulacijama. Ipak, dilema i nagađanja više nema. Ceca je u petak, za "Novosti", potvrdila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će pretposlednjeg dana avgusta zapevati u Istočnom Sarajevu. - Istina je da pevam na stadionu Slavija u Lukavici - rekla nam je Ražnatovićeva. - Presrećna sam jer će to biti moj prvi nastup u Istočnom Sarajevu, odnosno, u tom kraju. Očekujem prelepu atmoferu, odličan koncert i sigurno sam da ćemo uživati i publika i ja. Jedva čekam da zapevam! Nema sumnje da će vest o dolasku najveće balkanske zvezde ponovo uzburkati duhove u BiH. Na nekoliko lokacija u Istočnom Sarajevu su se već pojavili bilbordi sa Cecinom crno-belom slikom, preko koje je veliki upitnik. Načelnik opštine Istočno Sarajevo Ljubiša Ćosić potvrdio je za bosanske medije da Ceca uskoro stiže i dodao da je ostalo samo da se dogovore oko zaštite terena na stadionu: - Većini građana Istočnog Sarajeva je drago što će doći folk zvezda, koja je popularna u celom regionu. Ne vidim u tome ništa sporno i mislim da je to pozitivna stvar. Na "Fejsbuku" je pokrenuta grupa "Ceca - Istočno Sarajevo, Lukavica - uskoro", koja je pre dva dana imala više od 4.000 fanova. Na njoj se mogu videti spotovi i snimci s Cecinih koncerata.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert krajem avgusta: Ceca peva u Istočnom Sarajevu

Izvor: Svet, 02.Avg.2014, 00:21

Srpska folk zvezda Ceca Ražnatović održaće koncert 30. avgusta u Istočnom Sarajevu, na stadionu Slavije u Lukavici. Biće to njen prvi nastup u ovom delu Bosne i Hercegovine posle rata. O tome da će najpopularnija balkanska pevačica nastupiti u Istočnom Sarajevu ili njegovoj okolini, šuška...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.