Ceca otkrila da nije želela da nazove album “Autogram”! Evo koji je bio njen plan!

Izvor: Svet, 28.Avg.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca otkrila da nije želela da nazove album “Autogram”! Evo koji je bio njen plan!

Iako je poslednji album Svetlane Cece Ražnatović napravio uspeh i doneo još nekoliko hitova koji predstavljaju neizostavni deo repertoara na njenim koncertima, folk diva je otkrila da se nije baš sve odvijalo po njenom planu.
Naime, nekoliko ideja joj se nije dopalo, ali je naposletku popustila pred “strašnim sudom”, kako u šali naziva svoju decu Veljka i Anastasiju Ražnatović, ali i Marinu Tucaković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Podsetimo, Ceca je već ranije govorila o tome kako nije osetila da će naslovna numera “Autogram” biti hit, a na kraju je pristala na to da se po njoj i ceo album zove. Ipak, ono što do sada nije bilo poznato je to koja je njena želja bila za naziv ovog studijskog projekta.
“Ja sam želela da se album zove Trepni, jer sam želela da krenem promociju sa baladom, ali mi nisu dozvolili”, otkrila je Ražnatovićeva u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.
SvetNikola Tomić
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVALI DO SADA NEPOZNATI DETALJI Ceca: Nisam htela da moj album tako počne!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2017

Poslednji album Svetlane Cece Ražnatović doneo je mnogobrojne hitove, a folk diva otkriva da se nije sve dešavalo po njenom planu.

Nastavak na Kurir...

Ceca otkrila: Nisam želela da se moj album zove Autogram!

Izvor: Svet plus, 29.Avg.2017, 09:11

Ceca Ražnatović nedavno je izdala album "Autogram" koji je napravio pravi bum, a malo je poznato da pevačica uopšte nije želela da se on tako zove...Naime, pevačica je otkrila da joj se neke stvari nisu dopale, ali je popuastila kada su joj Veljko i Anastasija dali savet. Nije želela da "utogram"...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.