Ceca otišla na podmlađivanje!

Izvor: Dzungla.org, 07.Jun.2011, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca otišla na podmlađivanje!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da se, pre odlaska u kućni zatvor, podvrgne tretmanu podmlađivanja.

Ona je posetila jednu od prestižnih klinika i uradila lasersko podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea.
- Pošto je to neka nova metoda nakon koje je potreban kraći oporavak, Ceca se konsultovala sa svojim lekarom i odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da se podvrgne ovom vidu podmlađivanja. Pošto su joj garantovali dobre rezultate, pristala je i da bude zaštitno lice ove klinike. Njoj su aparatom zvanim „titan', koji koristi crveno svetlo, stimulisali rast i razvoj kolagena u koži i ona je prezadovoljna. Kao i svaka žena kada prolazi kroz težak period u životu, Ceca svoje misli usmerava da uradi nešto za svoju lepotu. To su stvari koje je ujedno održavaju da ne poklekne duhom pred kućni zatvor. Pored tretmana koje je uradila, obnovila je i svoju garderobu, ali je kupila i „krpice' za Anastasiju i Veljka jer u narednom periodu neće moći da ide u šoping sa njima i bira im stvari - kaže naš izvor blizak pevačici.
Kako smo saznali, Ceca je ovim laserom uklonila bore, fleke od sunčanja i sve nepravilnosti na koži, što je njenom licu dalo deset godina mlađi izgled.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.