Ceca o koncertu u Istočnom Sarajevu: Nije tačno da će me čuvati 200 specijalca!

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca o koncertu u Istočnom Sarajevu: Nije tačno da će me čuvati 200 specijalca!

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održaće vu subotu uveče koncert u Istočnom Sarajevu, na stadionu Slavije u Lukavici. Biće to prvi nastup srpske pevačice u ovom delu Bosne i Hercegovine posle rata. Cecin koncert nije ostao bez odjeka ni u srpskim ni u bosanskim medijima, koju su objavili da će najveću balkansku zvezdu čuvati više od 200 specijalaca. Pevačica kaže da su to obične spekulacije i da nema razloga da strahuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - Informacija da će me čuvati 200 specijalaca je potpuno netačna, zlonamerna i tendenciozno plasirana, samo da bi se o nečemu pisalo i pravila bespotrebna pompa - kaže za "Novosti" Ceca Ražnatović, koja je u četvrtak doputovala sa Kipra, gde se odmarala nedelju dana. - Loša vest uvek bolje prodaje novine od dobre informacije. Niko nije lud da organizuje koncert na stadionu ako mu je ugrožena bezbednost. Nikad ne bih dovodila u opasnost ni sebe, ni publiku. Ovaj koncert je kao i svaki drugi nastup i ne znam zašto bih se ičega plašila. * Da li očekujete da će doći publika i iz ostalih delova BiH? - Mnogi su došli na beogradsko Ušće, zašto ne bi došli i na ovaj koncert. Bavim se isključivo pevanjem i ništa me osim toga ne zanima. Drago mi je što ću se družiti sa publikom u tom delu Bosne, gde prvi put nastupam. Neću imati goste na koncertu, niti sam ikog pozvala od kolega. * Od jeseni ćemo vas gledati u žiriju "Pinkovih zvezda"? - Učešće u ovom muzičkom takmičenju prihvatila sam zato što su mi takvi projekti vrlo zanimljivi. Želim da budem profesionalna i objektivna u ocenjivanju kandidata, jer je namera da se pronađu novi talenti i stvaraju zvezde. Nije bitno samo kako neko peva, već celokupna harizma i utisak koji kandidat ostavi na sceni. * Zašto ste već nekoliko puta odložili snimanje spota za duet "Ne zanosim se ja" sa Acom Lukasom? - Oboje smo radili tokom leta i nismo uspeli da uskladimo obaveze. Verovatno će spot biti snimljen u septembru, kada budemo i Aca i ja imali više vremena. Inače, već sam počela da spremam novi album, trenuno sam u fazi preslušavanje pesama. Nisam vezan za rokove i nije važno kada će album biti objavljen, već da pesme budu dobre.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONCERT VISOKOG RIZIKA: Cecu sprovode Dodikovi telohranitelji!

Izvor: 24sata, 30.Avg.2014, 14:34

Svetlana Ražnatović večeras, i to prvi put posle rata u Bosni i Hercegovini, peva u Istočnom Sarajevu na stadionu Slavija...Iako je njen koncert okarakterisan kao događaj visokog rizika jer su neke ekstremističke grupacije Bošnjaka i Hrvata planirale da ga spreče, organizatori tvrde da su preduzete...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.