Ceca jedva stigla u Crnu Goru!

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca jedva stigla u Crnu Goru!

Ceca Ražnatović jedva je stigla u Crnu Goru! Ona je sletela oko 20.10 na Tivatski aerodrom iako se on zatvara zvanično u 20.00 sati. 

Da je bilo sve po planu Ceca je trebalo da uveliko da bude u hotelu, budući da je imala avion u 18.40 iz Beograda. Međutim, zbog olujnog nevremena poletanje je kasnilo skoro sat vremena, pa je avion jedva sleteo na tivatski aerodrom, pošto ovaj aerodrom nije opremljen signalizacijom za noćno sletanje. Sa Cecom je u Tivat >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << došao i Veljko, ali i frizerka Bucka, a po sletanju smo saznali da je let po sve putnike bio veoma traumatičan, sa mnogo turbulencija i propadanja, te su svi izašli isprepadani.

Inače, ostatak ekipe je od jutros u Crnoj Gori i oni su već imali tonsku probu u Top Hilu. Ceca se nalazi na putu ka Bečićima, jer je smeštena u hotelu Splendid. Ona će večeras održati u Top Hilu koncert za preko 5000 ljudi, a isto toliko će ih biti i sutra! Za ove dve večeri, diskoteka će imati promet blizu milion evra, što je nezapamćeno na ovim prostorima. Ceca u Crnoj Gori ostaje do utorka, kada se vraća u Beograd.

Izvor: Scandal.rs

Foto: Ivan Vučićević copyrighted

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.