Ceca iskreno o roditeljstvu: Koliko sam dobra kao majka, vreme će pokazati!

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca iskreno o roditeljstvu: Koliko sam dobra kao majka, vreme će pokazati!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović osvrnula se na derbi koji se odigrao u subotu a koji su sa tribina pratila i njena deca, kao i na to kakav je roditelj.
Naime, Ceca je  emisiji “Exkluziv” prokomentarisala situaciju koja se dogodila na derbiju kada je izbila tuča navijača.
“Bili su i Veljko i Anastasija. To je potpuno normalna stvar da ljudi gledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << utakmice, samo se kod nas, nažalost, dešavaju situacije gde nema sigurnosti, ali nadam se da će se i to promeniti”, rekla je pevačica i osvrnula se na to kakav je roditelj.
“Da budem samostalni roditelj, to definitivno nije bio moj izbor, situacija je nametnula da bude tako. Trudim se da budem dobra majka i za sebe mogu da kažem da samodlična i fenomenalna, a koliko ću biti uspešna majka, to će vreme pokazati”, zaključila je Ceca.

A photo posted by Svetlana Ceca Ražnatović (@craznatovic_official) on Mar 10, 2015 at 12:42pm PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca Ražnatović o roditeljstvu: Vreme će pokazati koliko sam uspešna kao majka!

Izvor: Story, 27.Apr.2015

Folk diva godinama je samohrani roditelj, a u jednoj emisiji iskreno je govorila o majčinstvu...Ceca Ražnatović sa decom, foto: Instagram..Naime, Ceca je u emisiji Exkluziv prokomentarisala situaciju koja se dogodila na derbiju kada je izbila tuča navijača...Ceca iznenadila fanove novim videom..-...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.