Ceca i ja ćemo napraviti darmar!

Izvor: Press, 23.Okt.2010, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i ja ćemo napraviti darmar!

Oduševio sam se kada je Svetlana Ražnatović poželela da snimi duet sa mnom! Pesma se zove „Kiša" i biće pravi hit! Brega i ja smo i saradnici i prijatelji, redovan je gost na mojoj slavi Đurđevdan Bubnjar i pevač „Orkestra za svadbe i sahrane" Alen Ademović, posle velikog uspeha koji je postigao sa pesmom „Kruška", snimio je nedavno duet „Suzana" sa folk pevačicom Suzanom Jovanović, koji je za kratko vreme postao hit.U intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za Press Alen otkriva u kakvim je odnosima sa Goranom Bregovićem i najavljuje duetsku pesmu sa folk zvezdom Svetlanom Ražnatović.
- Cecu sam upoznao kada sam gostovao u emisiji kod Jelene Bačić-Alimpić. Nismo mnogo razgovarali, ali kad sam se vratio kući, pozvala je mog oca Ninoslava, iznela komplimente na moj račun i ponudila saradnju. Brzo smo se dogovorili oko svega, a gostovao sam i na njenom rođendanu, kada sam u njenu čast otpevao „Krušku". Sa pesmom „Kiša" ne žurimo, oboje želimo da bude urađena i otpevana onako kako dolikuje, ali sam siguran da ćemo napraviti darmar!
Snimio si duet sa Suzanom Jovanović. Kako je došlo do te saradnje?
- Moj otac je odneo nekoliko svojih pesama kod Saše Popovića, a Suzana je u tom trenutku bila u „Grandu" i preslušala je pesme. Svidela joj se upravo „Suzana" i poželela je da je snimi. Popović je ponudio da je uradimo kao duet. Gotovu pesmu su mi poslali na mejl jer sam se nalazio u Brazilu. S obzirom na to da nije radio internet u sobi, izašao sam u hodnik i kada sam je čuo, zaplakao sam pred svima.
Da li su pomenuti uspesi i dueti uvod u samostalnu karijeru?
- Još uvek ne razmišljam ozbiljno o tome. Svirka sa Bregom mi je i dalje na prvom mestu, a uporedo ću da radim na svojim pesmama. U svakom slučaju, samostalna karijera će sigurno uslediti, a i taj put mi je olakšan budući da mi je otac Ninoslav kompozitor, a majka Jasmina tekstopisac.
Pesmu „Kruška" često traže i na Breginim nastupima. Da li im ispunite želju?
- Ne sviramo je jer ona nije deo repertoara. Realno, pesma nema veze sa Bregovićem i „Orkestrom za svadbe i sahrane", već je to moja uporedna priča. Jednom prilikom, mislim da je to bilo u Akropolju u Atini, neko je iz publike doviknuo: „Bolan, Brego, ajde sviraj 'Krušku'!" Bregović se samo nasmejao i mislim da mu je bilo drago zbog toga.
Poznato je da je Brega izuzetno strog šef orkestra, ali i da si mu ti miljenik...
- Ja Bregin miljenik? Ne znam, nemam ništa protiv, ali je bolje da pitate šefa. U svakom slučaju odlično se slažemo i poslovno i privatno. (smeh)
Kako tvoja devojka podnosi stalna putovanja i odsustvovanje od kuće?
- Nemam ozbiljnu vezu jer sam stalno na putu, a veze u koje uđem su uglavnom kratkotrajne i prolazne. Ne kažem da ne želim da imam stalnu devojku, ali je to u mom slučaju teško izvodljivo.
Jesi li vernik?
- Jesam, nosim brojanicu oko vrata i mali krst, ali nisam fanatik pa da ne izlazim iz crkve. U mojoj kući se oduvek slavi Đurđevdan, na slavu redovno dolazi i Goran Bregović, kao i nekolicina saradnika i kolega sa estrade.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.