Ceca i Jeca u avionu

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i Jeca u avionu

Desila se i ta epizoda " Ceca i Jeca u avionu". Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović u subotu su odletele istim avionom u Švajcarsku, a dobro je avion nije pao.

Obe su sedele u prvom redu biznis klase, svaka do prozora, a Aleksandar Milić Mili bio je između njih kao tampon-zona, piše Kurir.- Tokom leta Jelena i Ceca nisu progovorile ni reč. Karleuša je čitala Vog i odbila je hranu, naručivši samo sok od >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << paradajza. Ceca i Mili su pojeli ponuđeni obrok i pročitali sve dnevne novine. U jednom trenutku jedan od Jeleninih fanova iz ekonomske klase po stjuardesi joj je poslao ružu napravljenu od bele salvete. Potom su neki putnici zapevali "Insomniju", a kad je Karleuša otvorila pregradnu zavesicu, prolomio se aplauz - otkriva sagovornik Kurira.Na pasoškoj kontroli u Cirihu JK je otišla na šalter za putnike iz Evropske unije jer je i državljanka Slovenije, a Ceca je morala da sačeka u redu nekih pola, kao i ostali koji dolaze iz Srbije.Ispred aerodroma po Karleušu je došao crni „bentli“ od 250.000 evra, a u poseban automobil ušle su njene igračice i bend. Ceca je dočekana s crvenom ružom, a ispred ju je čekao „rendž rover“.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.