Ceca i Brena ratuju novim albumima

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2011, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i Brena "ratuju" novim albumima

Istog dana, u ponedeljak 30. maja, dve najveće srpske folk zvezde, Lepa Brena i Svetlana Ražnatović, započeće trku u kojoj će za svoje fanove pustiti u prodaju jednu po jednu pesmu sa svojih novih albuma.

Vlasnica "Granda“ najpre će izbaciti numeru "Metak sa posvetom“, a Ceca najavljivanu "Šteta za mene“.

- Lepa Brena je odlučila da u ponedeljak pusti u prodaju svoju prvu pesmu "Metak sa posvetom“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa albuma "Začarani krug“, koju će fanovi moći da kupe putem interneta ili slanjem SMS-a. Takođe, u internet i SMS prodaji naći će se ceo njen album "Začarani krug“ na taj način što će se od ponedeljka puštati jedna po jedna pesma u razmacima od tri do sedam dana. Onog dana kada se CD pojavi na kioscima, ceo album biće u prodaji i na internetu - rečeno je za "Alo!“ u službi za odnose sa javnošću Lepe Brene i tako potvrđeno da će se njene pesme prodavati u isto vreme i na isti način kao numere Svetlane - Cece Ražnatović, a ove dve pevačice čudnim spletom okolnosti imaju i isti broj pesama na novim albumima.

Jedina razlika je što će Lepa Brena uz svoje pesme izbacivati i spotove, dok Ceca neće biti u mogućnosti.

– Na albumu Lepe Brene naći će se devet pesama. Takođe, prošle nedelje imala je nameru da snimi i dva spota na otvorenom, ali ju je u tome sprečila kiša. Međutim, ta dva spota će sigurno biti snimljena ovih dana i jedan po jedan plasiraće se u javnost. Što se tiče kupovine pesama, ljudi će na određen broj moći da pošalju poruku, a povratnom porukom će dobijati pesmu koju će moći da slušaju na svom mobilnom telefonu. Uz to, stizaće im i šifra pomoću koje će moći da preuzimaju pesme putem interneta - dodali su iz Brenine službe za odnose sa javnošću.

- To je dobro i za mene i za nju - izjavila je ikona muzičke scene Lepa Brena, dok je Aleksandar Milić Mili, kompozitor i muzički producent Cecinog novog albuma "Ljubav živi“ kratko rekao:

- Ne obaziremo se na to šta drugi rade i zaista ne znam ništa o tome - izjavio je Mili, dok do Cecinog komentara o Breninom potezu nije bilo moguće doći.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.