Ceca u julu peva u Sarajevu?

Izvor: S media, 29.Jan.2011, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca u julu peva u Sarajevu?

Svetlana - Ceca Ražnatović na balkanskoj turneji ne misli da zaobiđe glavni grad Bosne i Hercegovine.

Njen menadžment je već u Sarajevu gde opipava teren. Prvo su mislili da se koncert održi u "Zetri", ali srpska pevačica može jedino da peva na stadionu "Koševo" i uvereni su da bi na njen koncert došlo najmanje 60.000 ljudi, što bi bio rekord za Sarajevo, pišu bosanski mediji. „Ceca prati situaciju u celom regionu i jako dobro zna da i u Hrvatskoj i u BiH ima mnogobrojnu publiku", kažu u njenom štabu.

Ceci zabranjuju da peva u Hrvatskoj!?

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raja se već veseli: Ceca u julu peva na Koševu?

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2011

Svetlana - Ceca Ražnatović u balkanskoj turneji ne misli da zaobiđe glavni grad Bosne i Hercegovine. Njen menadžment je već u Sarajevu gde opipava teren. Prvo su mislili da se koncert održi u 'Zetri', ali srpska pevačica može jedino da peva na stadionu 'Koševo' i uvereni su da bi na njen...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.