Ceca: Vilijam Levi je dasa po mojoj meri!

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Vilijam Levi je dasa po mojoj meri!

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je kakav treba da bude muškarac kakvog priželjkuje u svom životu: da je kompletna ličnost, i fizički i mentalno, i džentlmen. Takav je, prema njenom mišljenju, glumac iz latinoameričkih sapunica Vilijam Levi

dealan ne postoji: Arkan i Ceca | Foto: Mikica Petrović

U intervjuu za “Večernje novosti” srpska pevačica je otkrila šta voli, a šta ne kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << muškaraca.

- Ne volim bahate, neinteligentne i nevaspitane muškarce – rekla je Ceca i objasnila ko je po njoj “dasa”.

- Kompletna ličnost, i fizički i mentalno, i džentlmen. Idealan ne postoji, ali ove kvalitete mora da poseduje – ispričala je pevačica.

S obzirom na to da Ceca prati na “tviteru” zvezdu latinoameričkih sapunica Vilijama Levija, sledeće pitanje bilo je: “Da li je, možda, dasa po vašoj meri Vilijam Levi?

- Jeste. Ne poznajem ga, ali vizuelno je baš pravi dasa.

Vizuelno je baš dasa: Vilijam Levi | Foto: Twitter

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.