Ceca Šarić u vezi sa Acom Bulićem

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2011, 05:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Šarić u vezi sa Acom Bulićem

Manekenka Svetlana Dmitrić Šarić, bivša supruga uhapšenog kontroverznog biznismena Duška Šarića, mlađeg od dvojice ozloglašenih Šarića, već četiri meseca je u vezi sa beogradskim biznismenom Draganom Acom Bulićem, piše beogradski "Pres".

Njihova ljubav desila se iznenada, posle nekoliko susreta u društvu zajedničkih prijatelja iz Cecinog rodnog grada Šapca, nakon čega su shvatili da se među njima dogodila "fatalna hemija".

Međutim, svoju vezu su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dugo krili, prvenstveno zbog Cecinog bivšeg muža, sa kojim ima dvoje dece, zbog kojih su i ostali u korektnim odnosima. Duško je pre nedelju dana saznao za Cecinu i Acinu vezu i ta vest ga je veoma uznemirila, što manekenku nije mnogo potreslo ni pokolebalo u nameri da obelodani vezu sa Bulićem.

- Ceca i Aca su se upoznali krajem leta i kroz slučajne susrete u istom krugu ljudi shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkog. Posle nekoliko viđenja zaljubili su se i počeli da se zabavljaju. Zbog Duška su krili vezu i viđali se samo u Šapcu. Ona je prisustvovala i otvaranju Acine diskoteke-splava "Bolivud", koji je pre nekog vremena iz Beograda prevezao u Šabac. Nedavno su rešili da obelodane svoju ljubav bez obzira na reakcije koje će uslediti, pa su se zajedno pojavili na otvaranju Bulićevog striptiz-bara "Ejndžels" i kockarice u Beogradu - otkriva izvor "Presa" blizak atraktivnom paru.

Inače, zgodna manekenka se u maju prošle godine razišla sa Duškom Šarićem, posle pet godina braka, zbog njegovog neverstva i posle dugotrajnih problema vezanih za njegove sumnjive poslove i šverc kokaina, zbog kojih se sada nalazi u zatvoru u Crnoj Gori.

Međutim, njihov brak još uvek papirološki nije okončan. Aca Bulić je istog bračnog statusa kao i njegova nova izabranica i takođe ima dvoje dece. Pre Cece, Bulić je bio u trogodišnjoj vezi sa manekenkom Agnetom Azirović i važili su za veoma skladan par koji se često pojavljivao u javnosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.