Ceca Ražnatović traži samo vodu

Izvor: Blic, 21.Jul.2014, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović traži samo vodu

Pevačica je među najskromnijim na domaćoj estradi.

Ceca Ražnatović od organizatora koncerta u Budvi nije tražila ništa, osim vode u bekstejdžu. Da su najveće zvezde često i najjednostavnije za saradnju pokazala je Ceca, koja nije imala posebne zahteve, jer je njena rajder-lista gotovo prazna.

- Ceca, kao ni ranijih godina, nije zahtevala ništa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << S njom je divno sarađivati, jer je prirodna, neposredna i normalna, za razliku od većine njenih kolega. Mi se iznova svaki put iščuđujemo koliko je skromna. Mogla bi da traži dosta toga, jer zvezde njenog kalibra imaju pravo na to. Diskoteka na svakom njenom koncertu bude krcata, svaku želju bismo joj ispunili, ali ona je, eto, zahtevala samo vodu. Mi smo se, naravno, potrudili da malo izmenimo binu, proširimo bekstejdž i da u njemu, pored vode, bude i hrane koju ona nije tražila - rekli su nam iz menadžmenta diskoteke „Top Hil“.

Ceca je u Crnu Goru došla avionom juče u 10 časova. Najveća srpska folk zvezda odsela je u hotelu „Splendid“, u kojem je juče, zbog njenog dolaska, pojačano obezbeđenje. Fotoreporterima je zabranjeno zadržavanje u hotelu iako to nije zahtevala Ceca, koja je prilikom sletanja na tivatski aerodrom ljubazno pozdravila novinare.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.