Ceca Ražnatović srećna i zadovoljna posle turneje: Odlazim na Kipar na zasluženi odmor!

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović srećna i zadovoljna posle turneje: Odlazim na Kipar na zasluženi odmor!

Svetlana Ceca Ražnatović nakon uspešnih nastupa u Budvi i Guči polako privodi kraju svoju letnju turneju, po završetku koje planira ponovo da ode na Kipar i zasluženo se odmori u svojoj vili u Aja Napi.  

"Jako sam zadovoljna i ispunjena posle ove turneje. Uskoro ću, nadam se, otići u Aja Napu da se zasluženo odmorim. Da li ću ići sama ili s decom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << moraću da razmislim", sa osmehom je rekla Ceca, koja ovih dana brani svog sina Veljka ističući da nije učestvovao u tuči ispred jednog beogradskog splava, kako su domaći mediji prvovremeno pisali.

"Veljko se nije tukao. On je još maloletan, ne bi ni trebalo da se pojavljuje u novinama. Stav prema tome ćemo zauzeti kao porodica", ozbiljno je istakla pevačica.

Autor: B.B.

Izvor: Kurir-info.rs

Foto: Twitter/Ceca Raznatovic

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.