Ceca Ražnatović ponovo ispunjava želje svoje ćerke!

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović ponovo ispunjava želje svoje ćerke!

Svetlana Ceca Ražnatović ponovo ispunjava želju svojoj ćerki Anastasiji. Najpopularnija balkanska pevačica pokazala je više puta da se u ulozi majke snalazi mnogo dobro kao i u ulozi pevačice.

Da ispunjava želje svoje ćerke Anastasije Ražnatović nije uopšte tajna, a folk diva otkrila je koju želju će isputini svojoj ćerki sledeće nedelje:''Sledeće nedelje opet slavlje. Moj rođendan, naravno. Slavim ga sa ćerkom, to je bila njena želja'', rekla je Caca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za ''Exkluziv''.

''Verovatno ga ne bih ni slavila da to nije njena želja'', objasnila je Ražnatovićeva i potom dodala da nema ničega lošeg u tom, ali da je Anastasija izrazila želju da proslave rođendan zajedno.''Mladi gosti? Misliš moji vršnjaci i njeni vršnjaci? Pa to su sve mladi gosti'', našalila se Ceca.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.