Ceca Ražnatović ove nedelje dobija elektronsku narukvicu

Izvor: Poznati.info, 20.Jun.2011, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović ove nedelje dobija elektronsku narukvicu

Po zakonu, Ceca i njena sestra dobiće elektronske narukvice u roku od osam dana od prijema presude u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija. Kako saznajemo, pevačica će najverovatnije ove nedelje biti u kućnom pritvoru.
- Čekamo da presuda Višeg suda u Beogradu bude prosleđena iz Prvog osnovnog suda u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde. Potom će Odeljenje za alternativne sankcije imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << rok od osam dana da realizuje kaznu na koju su osuđene Ražnatovićeva i Ocokoljićeva i da im postavi elektronsku narukvicu sa odašiljačem na noge. Najrealnije je da već tokom ove nedelje njih dve dobiju narukvice - kaže naš izvor iz srpskog pravosuđa, i dodaje da će se na taj način kontrolisati zabrana napuštanja kuće Svetlane Ražnatović u Ljutice Bogdana 3 u Beogradu, koja im je izrečena presudom.
Ražnatovićeva i Ocokoljićeva su u skladu sa sporazumom o priznanju krivice oglašene krivim i osuđene na godinu, odnosno šest meseci kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne. Kontrolu nad sestrama vršiće poverenik kog će im postaviti Uprava.
Slične, interesantne teme: Ceca priznala krivicu uz nagodbu: 1.5 milion evra i godinu dana kućnog pritvora Ceca Ražnatović: priznanje i kazna na tri rate Cecina sudbina znaće se 9. maja

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.