Ceca Ražnatović ima specijalnu gošću na novom albumu! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović ima specijalnu gošću na novom albumu! FOTO

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović uskoro će svoju puliku obradovati novim albumom, a sada je otkrila ko će joj biti specijalan gost.

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović punom parom radi na novom albumu, a iako ne želi da otkrije previše detalja o pesmama, odlučila je da sa svojim fanovima podeli jednu lepu vest koja je vezana za to. Naime, pevačica je otkrila da će na novom albumu prateće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vokale otpevati njena ćerka Anastasija, a da je do ove "saradnje" došlo sasvim spontano:"Bile smo u studiju, a ja sam morala da otpevam prateće vokle. Pitala sam Anastasiju da li želi da peva, a ona je pristala"  rekla je Ceca u izjavi za emisiju "Exkluziv"

Moja mama najlepsa na svetu❤️❤️❤️❤️❤️

A photo posted by 👑Anastasija Ražnatović👑 (@raznatovicanastasija) on May 21, 2016 at 3:05pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.