Ceca: Pozovi me kad ostaneš sam!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Pozovi me kad ostaneš sam!

Ceca je ponovo, posle deceniju i po, ukrstila glas sa dugogodišnjim prijateljem i kolegom Acom Lukasom. i snimila duetsku numeru čiji je radni naziv "Pozovi me kad ostaneš sam".

Vreme za novi hit: Ceca i Aca Lukas

 

- Već se odavno priča o tome da će Ceca da snimi pesmu sa Lukasom, ali zbog nedostatka vremena nisu stigli ranije tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se posvete. Ona je imala uspešan koncert na Ušću za koji se mesecima spremala, a posle je nastavila veoma uspešnu turneju. Zbog poslovnih obaveza imala je malo vremena za ulazak u studio.

 

Međutim, stvari su se promenile i izgleda da su se sve kockice sklopile.

 

- Sada je Marina Tucaković napisala tekst kojim su oboje oduševljeni, najzad su rešili da urade duet i to su sproveli u delo. Oni još uvek ne žele da otkrivaju detalje, jer planiraju da iznenade publiku. Veruju da će pesma biti istinski hit - naveo je izvor Kurira.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.