Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jan.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Neću nastupati u Hrvatskoj

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović kaže da se njen stav o nastupu u Hrvatskoj nije promijenio ali da su njeni fanovi dobrodošli na svaki koncert, bez obzira iz koje zemlje dolaze. "Moj odgovor na to pitanje je nepromijenjen i glasi veliko "ne". Poštujem publiku sa svih prostora Jugoslavije i sve ih pozivam na moje koncerte gdje god da nastupam. Cijelog života sam se bavila isključivo muzikom i pevam najlepše ljubavne pjesme. Nemam ambicije da nastupem ni u Zagrebu ni u Sarajevu, ali je tačno da ne postoji reciproitet kada je o pjevačima riječ i smatram da Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/ceca-necu-nastupati-u-hrvatskoj.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ceca: Hrvati će doći u Beograd na Vidovdan

Izvor: Tracara.com, 06.Jan.2013, 15:18

Svetlana Ražnatović još jednom je ponovila svoj stav da neće nastupati u Hrvatskoj.Pevačica je za Novosti izjavila da, iako poštuje hrvatsku publiku, neće nastupati u toj državi. “Moj odgovor na to pitanje je nepromenjen i glasi veliko – ne. Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.