Ceca: Na Moniku Beluči ličim zbog pumpanja jagodica!

Izvor: Press, 07.Nov.2013, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Na Moniku Beluči ličim zbog pumpanja jagodica!

Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je na snimanju jednog novogodišnjeg programa na jednoj televiziji, gde je bila raspoložena za davanje intervjua prisutnim novinarima.
Jedno od pitanje bilo je i to kako pevačica reaguje na priče kako u poslednje vreme sve više podseća na Moniku Beluči.
Ceca je, izrevoltirana time što je u jednom dnevnom listu objavljena priča kako je "nedavno korigovala jagodice, ubrizgavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << po četiri kubika hijaluronske kiseline u lice", kazala da je verovatno to razlog.
- Podsećam na Moniku jer sam u novinama pročitala da sam sveže "napumpala jagodice". Eto, verovatno je to zbog toga - rekla je Ražnatovićka kroz ironičan osmeh, asocirajući na to da je ta informacija apsolutno netačna.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

O SLIČNOSTI SA MONIKOM BELUČI: Šta je Ceca ironično odgovorila? (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2013

U poslednje vreme Cecu sve češće porede sa slavnom glumicom. Novinar je upitao kako komentariše to..."Podsećam na Moniku Beluči jer sam pročitala u novinama da sam sveže napumpala jagodice, verovatno zbog toga", rekla je ona ironično i nastavila da odgovara na pitanja.Svetlana Ceca Ražnatović...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.