Ceca Jovanović za novi STAR: Gagi me je zlostavljao dok sam bila maloletna! Čuvam sve poruke!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Jovanović za novi STAR: Gagi me je zlostavljao dok sam bila maloletna! Čuvam sve poruke!

Bivša farmerka Ceca Jovanović rešila je da za STAR ispriča istinu o svom odnosu sa Gagijem Đoganijem, o kojem se mnogo pričalo dok su zajedno bili na Farmi!

“Upoznala sam ga kada sam imala 13 godina, na Avali sam bila sa mojima na izletu i kao svako dete sam poželela da se brat i ja slikamo sa njim. On je mene još tada čudno gledao, ali ja to sada znam, tada sam bila dete. Posle 4 godine sam ga zvanično upoznala kada sam se prijavila na kasting >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za njegov spot. Nakon nekoliko dana me je dodao na fejsu i odmah je počeo da mi se nabacuje, iako je znao da sam maloletna. Pisao mi je ispočetka da sam slatka, prodorna, da ću uspeti, a onda je počeo da mi šalje najbolesnije poruke. Pisao mi je kako masturbira kada gleda moju sliku, kako se dodiruje dok je sa mnom na četu. Sve te poruke sam sačuvala i sada ih prvi put vama pokazujem…”, otkrila je farmerka za STAR.

A ŠTA JE SVE GAGI PISAO CECI I KOMPLETNE PORUKE KOJE SU RAZMENILI MOŽETE VIDETI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.