Ceca Golubović za novi STAR: Jelena plaća moje grehe! Proklete smo jer sam razvela njenog oca!

Izvor: Svet, 06.Jun.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Golubović za novi STAR: Jelena plaća moje grehe! Proklete smo jer sam razvela njenog oca!

Svetlana Golubović ubeđena je da njena ćerka Jelena nema sreće u ljubavi jer ona kriva za razvod njenog oca, koji je bio u braku kada su se upoznali!
“Ja faktički jesam razvela Jeleninog oca, ali on tada već tri godine nije živeo sa tom ženom, bio je sam u Rimu, a ona je već otišla u Prag. Kada sam ja ušla u vezu sa njim, bio je u brakorazvodnoj parnici. On bi se svejedno razveo od nje i da nije mene upoznao. Znam da su nas proklinjale žene iz te porodice i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su se bavile najstrašnijim stvarima kako bi nam napakostile! Nekoliko puta sam, kada nam je sve išlo nizbrdo, rekla sama sebi Bože, pa proklete smo jer sam ja razvela tog čoveka. Ja sam kasnije, istina, branila Jeleni da ide kod njih u Prag i to mi je prebacivala na Farmi jer nisam želela da mi dete bude u dodiru sa njima, a kasnije, kada je odrasla, viđala je brata. Moj muž je vodio čitav život borbu sa tom ženom oko starateljstva nad sinom Milošem! To je sve dodatno uticalo da se mržnja prema meni, a kasnije i prema Jeleni, povećava. Kažu da Jelena plaća moje grehe, ali nju njena sudbina čeka i neće pobeći od nje”, priča Ceca za STAR.
A ŠTA JOŠ JELENINA MAJKA OTKRIVA O PROŠLOSTI I KAKO JE PORODICA NJENOG MUŽA POKUŠALA DA IH UNIŠTI, MOŽETE PROČITATI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.