Ceca: Decu da mi ostavite na miru! Najgore što mi se desilo su laži o njima!

Izvor: Press, 21.Jul.2014, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Decu da mi ostavite na miru! Najgore što mi se desilo su laži o njima!

"Veoma ružna tema. Izabrala sam ovaj poziv, ali to ne znači da mi mogu dirati decu. Ostavite mi decu na miru. To je nešto najgore što mi se desio", otkrila je Ražnatovićeva.
Naime, Ceca je prvi put odvojeno letovala od svoje dece. Dok je pevačica punila baterije u svojoj vili na Kipru, Veljko i Anastasija odmaraju sa svojim partnerima i prijateljima u Budvi i uživaju u čarima Crnogorskog primorja.
"Potpuno sam svesna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da će kao ptići otići iz gnezda. Njima je u Budvi odlično. Uželeli su me, ali i ja njih, ali sam sigurna da se neće vratiti sa mnom jer oni uživaju i mnogo im je lepo", rekla je Ceca u emisiji "Premijera".

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) Da li je Milica Pavlović lepša kao plavuša?
Dragana Mirković: Krila sam nesreću od roditelja
Voditeljka Aleksandra Jeftanović trudna!
   
Ceca je u Budvi provela samo jedan dan, održavši fenomenalan koncert u diskoteci Top hil. Na bini joj se pridružio Aca Lukas s kojim je prvi put uživo otpevala njihov zajednički hit "Ne zanosim se ja". Srpska diva će ponovo 10. avgusta naastupiti u Budvi, a pre toga će 7. avgusta biti gost u Guči.
"Bila sam u Guči pre dve godine i ponovo dolazim. Uvek sam spremna. Neću moći da prošetam Gučom, jer tamo ne može da se šeta od velike gužve, ali mi je dovoljno da vidim nasmejana lica. Pesma je lek za sve", rekla je Ceca.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.