Ceca: Arkan mi nedostaje kao i prvog dana

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Arkan mi nedostaje kao i prvog dana

Svetlana Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom, u prisustvu porodice i prijatelja obeležila je juče 14 godina od ubistva supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Na Arkanov pomen među prvima je stigao njegov kum, političar Borislav Pelević sa suprugom, kao i Ražnatovićeva sestra Jasna Diklić koja je blago negodovala zbog prisustva medija događaju.

Ceca Ražnatović je kao i godinama unazad na grob tragično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preminulog supruga stigla u sinovljevoj pratnji malo pre podneva, uz majku Miru, oca Slobodana, sestru Lidiju i zeta Predraga Ocokoljića.

Pošto je raporedila bukete cveća, pevačica je upalila i sveću sa njabližom familijom i mirno sačekala da sveće dogore.

Sa Arkanovom sestrom Jasnom, Ceca se ljubazno pozdravila, a Veljko je uz tetku stajao neko vreme. Pevačicaje uz majčinu pomoć kako i dolikuje poslužila žito nakon što je održano opelo, dok je Veljko uz tetku jasnu prisutne poslužio princes krofnama.

Odlazeći sa groblja, pevačica je za Blic prokomentarisala da joj Željko nedostaje kao i pre četrnaest godina kad je na njene oči ubijen u beogradskom hotelu "Interkontinental".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca: Arkan mi nedostaje kao i prvog dana

Izvor: Dzungla.org, 15.Jan.2014

Svetlana Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom, u prisustvu porodice i prijatelja obeležila je juče 14 godina od ubistva supruga Željka Ražnatovića Arkana.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.