CECIN SIN SPREMA PRIJEMNI ZA FILOZOFSKI FAKULTET: Veljko hoće da upiše psihologiju!

Izvor: Press, 04.Sep.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECIN SIN SPREMA PRIJEMNI ZA FILOZOFSKI FAKULTET: Veljko hoće da upiše psihologiju!

Veljko se uveliko sprema da u septembru polaže prijemni ispit na Filozofskom fakultetu, jer na to ima pravo kao povratnik iz inostranstva.

Mama Ceca je podržala njegovu odluku. Ona se u intervjuu za Svet pohvalila time što njen naslednik postaje student.
- Veljko je ovih dana fokusiran na upis na fakultet. Ako sve bude kako treba, a nadam se da hoće, upisaće psihologiju. To mu je velika želja - rekla je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i dodala:

- Oni su dovoljno veliki da s njima može normalno i na civilizovan način da se razgovara. Ja nisam roditelj koji kažnjava svoju decu jer je to često kontraproduktivno. Trudim se da ih razgovorom usmerim na pravi put - tvrdi Ražnatovićeva.

Pročitajte još:
Ona je najplaćenija televizijska glumica na svetu!
LJUBAVNA PRIČA DUNJE ILIĆ NALIK NA FILMSKU: Saplela se na stepenicama i upoznala sadašnjeg supruga!
"Sekin bivši dečko zakleo se da će je ubiti kad izađe iz zatvora!"
   
Iako joj je Veljko u poslednje vreme pravio probleme zbog učestalih tuča, pevačica nema nameru da im zabrani pristup društvenim mrežama i noćne izlaske.
I Anastasija, Cecina ćerka, ima želju da posle završene srednje škole krene Veljkovim putem kad je izbor fakulteta u pitanju.

- Upisaću psihologiju posle srednje škole - izjavila je nedavno Anastasija.
Veljku neće biti lako da se upiše na fakultet, jer ga očekuje prijemni ispit. On će polagati opšte obrazovanje i informisanost i test iz psihologije.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.