CECA IPAK MORA NA SUD

Izvor: Kurir, 15.Maj.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA IPAK MORA NA SUD

BEOGRAD - Mora na sud! Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu ostaje pri optužnom predlogu protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića zbog nasilničkog ponašanja, bez obzira na najavu Aleksandra Olarevića, direktora FK Mladi proleter, da će povući

BEOGRAD - Mora na sud!

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu ostaje pri optužnom predlogu protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića zbog nasilničkog ponašanja, bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na najavu Aleksandra Olarevića, direktora FK Mladi proleter, da će povući krivičnu prijavu protiv njih. Olarević je izjavio da će povući krivičnu prijavu koju je podneo protiv Ražnatovićeve i Ocokoljića jer „ne želi da bude ničiji pion“, niti da Cecu „država preko mojih leđa otera u zatvor“. Ipak, to se tužilaštva ne tiče i oni ostaju pri optužnom predlogu.

- Povlačenje krivične prijave nema uticaja na pokrenuti krivični postupak jer za to krivično delo ovlašćeni tužilac goni po službenoj dužnosti - napominju u tužilaštvu.

Olarević se u istražnom postupku kod istražnog sudije pridružio krivičnom gonjenju.

Optužni predlog je podignut 20. aprila, a postupak treba da počne 19. jula. Svetlana Ražnatović i Predrag Ocokoljić terete se za nasilničko ponašanje, a svi učesnici u ovom događaju već su prekršajno odgovarali.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.