CECA GA JE ČUVALA 18 GODINA: Anastasija se rasplakala kada je videla POKLON od Arkana

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA GA JE ČUVALA 18 GODINA: Anastasija se rasplakala kada je videla POKLON od Arkana

Napokon!

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana na proslavi svog punoletstva, doživela je pravo iznenađenje.

Prisetimo se, Anastasija je rođendan proslavila u hotelu Hajat, gde je prisustvovalo oko 400 gostiju iz sveta estrade i javnog života. Mlada Ražnatovićeva se u jednom trenutku ipak rasplakala, kada joj je majka poklonila dar koji je čuvan 18. godina.

PROGOVORILA MAJKA MILICE TODOROVIĆ: Otkrila OVO o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenom dečku Milošu! On kad vidi, moraće ODMAH da...

Željko Ražnatović Arkan je po njenom rođenju za svoju mezimicu izabrao minđuše koje je Ceca čuvala s namerom da joj ih daruje baš na dan kada je postala punoletna.

PROGOVORILA MAJKA MILICE TODOROVIĆ: Otkrila OVO o njenom dečku Milošu! On kad vidi, moraće ODMAH da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.