CECA: Deca su mi rasla sa hendikepom!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA: Deca su mi rasla sa hendikepom!

- Kada sam gledala te video snimke kada je Veljko bio mali, rekla sam "Bože, zaista je jako brzo prošlo". Ustvari, kada čovek bolje razmisli, svega i svačega je tu bilo, ali mi je drago da sam se potrudila da mojoj deci pružim apsolutno svu ljubav koju imam u sebi - kaže pevačica

Pevačica Ceca Ražnatović izjavila je da su njena deca rasla sa hendikepom jer nisu imala oca i da njega nisu čak ni upoznali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Ceca je na proslavi 18. rođendana sina Veljka rekla da je ona uspela da pruži deci svu neophodnu ljubav, a naročito je ponosna na to što su joj deca izrasla u vredne ljude.

- Kada sam gledala te video snimke kada je Veljko bio mali, rekla sam “Bože, zaista je jako brzo prošlo”. Ustvari, kada čovek bolje razmisli, svega i svačega je tu bilo, ali mi je drago da sam se potrudila da mojoj deci pružim apsolutno svu ljubav koju imam u sebi, jer oni su rasli sa ogromnim hendikepom, nikada nisu upoznali svog oca, mislim, nisu ga zapamtili. Trudila sam se da imaju, koliko toliko, srećno detinjstvo. Nisu imali oca, ali su imali dve majke, Lidiju i mene – kaže pevačica za Ekskluziv.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

CECA-Deca-su-mi-rasla-sa-hendikepom

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2014

Kada sam gledala te video snimke kada je Veljko bio mali, rekla sam "Bože, zaista je jako brzo prošlo". Ustvari, kada čovek bolje razmisli, svega i svačega je tu bilo, ali mi je drago da sam se potrudila da mojoj deci pružim apsolutno svu ljubav koju imam u sebi - kaže pevačica..Pevačica Ceca...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.